Vi er nominert som finalister til Årets Nykommer & Årets Sjømatprodukt under Trøndersk Matfestival. Vinneren lanseres under åpningen, 28.juli.

Vi er utrolig stolt av å være nominert i hele to kategorier, og vi gleder oss til å delta på Trøndersk Matfestival i slutten av juli.

Frøyaflak er knasende gode knekkebrød håndlaget av spiret bygg, hvetemel og rug, med en dash havregryn og solsikkekjerner. Flate, forblåste flak rett fra fjæresteinene på Frøya!

Frøyaflak har en smak av malt fra Bryggeriet Frøya, honning fra Ingalills Bigård og sukkertare høstet på Frøya. Nydelig sammen med produkter fra Garnviks Røkeri. Egner seg også godt til en god ost, spekemat og tapas.

Mildrøkt Aquavitlaks er en lett gravet laks med krydderier og akevitt som vi røyker forsiktig med bøk.

Da vi lanserte ideen om å bruke Kort & Godt sin egen akevitt fra Inderøy Brenneri i lag med laks fra Garnviks Røkeri var alle enige om at det kunne bli til noe virkelig godt. Gravlaks eller røkt laks var spørsmålet som dukket opp med en gang. Etter noen runder med prøving og feiling, endte vi opp med en kombinasjon av dette.

Samarbeid er en av grunnene til at Trøndelag har blitt mathovedstaden i Norge. Her har vi virkelig samarbeidet. En prisbelønnet akevittbonde fra Inderøy, en like prisbelønnet fiskerøyker fra Frøya og to glade gutter fra Innherred. Sammen har vi skapt Mildrøkt Aquavitlaks.